Bel: 085-2080633!
Schadereparatie Caravan
Wees er zeker van dat schade of een defect aan uw caravan snel is verholpen met Caravan en Camper Service Hoogeveen. Wij handelen alles voor u af!

Dé specialist voor al uw caravanreparaties

Heeft u onverhoopt schade aan uw caravan opgelopen? Of is er iets kapot gegaan wat gemaakt moet worden? Kom dan, voor caravanreparatie in Hoogeveen, langs bij Caravan en Camper Service Hoogeveen. Al ruim 30 jaar lang repareren wij alle merken en modellen caravans grondig. Binnen de kortste keren kunt u er weer onbezorgd mee op reis!

Reparatie in alle mogelijke vormen

Een caravanreparatie kan allerlei vormen aannemen. Er zijn immers allerlei plekken in en op de caravan die stuk kunnen gaan. Reparatie aan de caravan kan dan ook zijn het vervangen of uitdeuken van plaatwerk (bijvoorbeeld na een hagelbui), het uitvoeren van een bodemreparatie, het herstellen van chassisschade of het vervangen van een klapband. Geen van deze reparaties zijn een probleem voor de specialist van Caravan en Camper Service Hoogeveen.

Eigenaar Melle Snijders beschikt namelijk over ruim 30 jaar ervaring met alle bekende merken zoals Kip, Avento, Chateau, Home Car, Delta, Beyerland en nog veel meer. Wij beschikken daarmee over de nodige kennis én hebben alle moderne hulpmiddelen in huis om welke caravanreparatie dan ook tot een goed einde te brengen. Denk aan een hefbrug, bandenverwisselaar, uitleesapparatuur, remmentestbank en wielbalanceerapparaat. Wij zullen u niet gauw ‘nee’ hoeven te verkopen.

Schadeherstel en verzekering geregeld

Het motto ‘klant is koning’ is bij ons nog altijd van toepassing. Onze service houdt niet op zodra u de deur uit rijdt. Heeft uw caravan schade en kunt u niet verder rijden? Dan kunt u een beroep doen op onze caravanreparatie op locatie. Indien mogelijk geven wij u ter plaatse een schatting van de verwachte reparatiekosten. Mocht uw verzekering om de hoek komen kijken, dan staan wij eveneens voor u klaar. Wij verrichten als u dat wilt de taxatie, handelen alles af met de schade-expert en verzorgen het contact met de verzekeringsmaatschappij.

Met eigen ogen zien hoe wij te werk gaan? Loop gerust zonder afspraak even binnen, dan ziet u onder het genot van een kop koffie hoe het er bij ons aan toegaat. Als u houdt van een gemoedelijke sfeer waarin toch hard gewerkt wordt, dan zal het u bevallen bij ons. Ook telefonisch en online staan wij u graag te woord. Maak gebruik van het contactformulier of bel naar 085-2080633 en wij helpen u snel verder.