Bel: 085-2080633!
Schadereparatie Camper
Voor schadereparatie aan uw camperopbouw en montage van accessoires zit u goed bij Caravan en Camper Service Hoogeveen. De koffie staat voor u klaar!

Snelle en vakkundige camperreparatie

Is er onverhoopt iets stuk gegaan aan de opbouw van uw camper? Aarzel dan geen seconde en breng het voertuig langs bij Caravan en Camper Service Hoogeveen voor snelle en vakkundige camperreparatie in Hoogeveen. Wij zorgen dat het defect of de schade vliegensvlug verholpen is, zodat u onbezorgd en spoedig aan uw vakantie kunt beginnen. Geen zorgen!

Uw camper weer als nieuw

Door de grootte en het intensieve gebruik kan het zomaar voorkomen dat uw camper schade oploopt. U bent er immers veel mee onderweg en verblijft er zelfs in. En schade of een defect kan voor een flinke domper op uw vakantieplannen zorgen. Maar geen paniek, want met de snelle en vakkundige camperreparatie van Caravan en Camper Service Hoogeveen bent u voor u het weet weer op weg. Er is namelijk geen defect of vorm van schade aan campers waar wij niet mee uit de voeten kunnen.

Wij repareren de opbouw van alle merken – Kip, Beyerland, Avento, Delta, Chateau, Home Car, et cetera – en doen dit te allen tijde perfect, zodat het defect of de schade onzichtbaar is. Uw camper zal er weer als nieuw uitzien! Dankzij ruim 30 jaar ervaring en een goed uitgeruste werkplaats is er niets wat wij niet voor u kunnen herstellen.

Nog meer comfort in uw camper?

Als u dan toch ons pand bezoekt om uw camper van schadeherstel of reparatie te laten voorzien, loop dan zeker ook eens binnen bij Campodoor: de camping- en outdoorspeciaalzaak waarmee wij ons pand delen. Hier vindt u vast artikelen die nog ontbreken aan de uitrusting van uw camper. De installatie van de accessoires, zoals luifels en schotelantennes, kunt u direct aan ons toevertrouwen. En om de nood aan reparatie zo veel mogelijk te voorkomen, kunt u uw camper periodiek bij ons onderbrengen voor onderhoud.

Kom langs of maak een afspraak via het contactformulier op de website of via tel. 085-2080633. Wij verzorgen de schadereparatie van uw camper tot in de puntjes! Ook voor meer informatie kunt u ons altijd bereiken; wij staan u graag te woord.