Bel: 085-2080633!
Onderhoud Caravan
Geef het onderhoud aan uw caravan met een gerust hart uit handen aan Caravan en Camper Service Hoogeveen. Voor een prettige rit en prettig verblijf.

Periodiek gronding caravanonderhoud

Is het weer tijdig voor het nodige onderhoud aan uw caravan? Caravan en Camper Service Hoogeveen verzorgt met alle genoegen uw caravanonderhoud in Hoogeveen en omstreken. Wij lopen alles nauwkeurig na en zorgen ervoor dat uw caravan te allen tijde in piekfijne staat verkeert. Mocht er reparatie nodig zijn of mocht u extra accessoires willen laten monteren, dan doen wij dat graag voor u. Kom gerust langs – de koffie staat voor u klaar!

Altijd veilig en comfortabel

Net zoals bij een auto is het zo nu en dan nodig om onderhoud aan uw caravan te laten plegen. Dit verlengt de levensduur van de caravan, en is noodzakelijk voor de veiligheid op de weg en op de kampeerplaats. Alle verzekeringsmaatschappijen eisen daarom dat er een periodieke caravanonderhoudsbeurt wordt uitgevoerd.

Caravanonderhoud komt ook uw eigen comfort ten goede. U weet zeker dat u een prettige rit en een prettig verblijf tegemoet gaat met een goed onderhouden caravan. Genieten van een nóg comfortabelere vakantie? Laat dan onderdelen zoals luifels, movers, voortenten en schotelantennes vakkundig monteren en afstellen door Caravan en Camper Service Hoogeveen. Wij doen dit met alle plezier voor u tijdens (of buiten) een onderhoudsbeurt.

Hoe ziet een onderhoudsbeurt eruit?

Hier bij Caravan en Camper Service Hoogeveen nemen wij elke caravan grondig onder handen. Dat kunnen de bekende merken zoals Kip, Avento, Chateau en Beyerland zijn, maar evengoed een ander merk. Tijdens een dergelijke beurt controleren wij de gehele caravan:

  • Onderstel en opbouw worden nagekeken
  • Remmen worden gecontroleerd en afgesteld
  • Banden worden nagelopen op slijtage en uitdroging
  • De hele elektra- en gasinstallatie wordt nagekeken
  • Gas wordt afgeperst en na controle weer op druk gezet
  • Er wordt een vochtcontrole uitgevoerd om eventuele lekkages op te sporen

Mochten er naar aanleiding van de onderhoudsbeurt aan uw caravan reparaties noodzakelijk zijn, dan verrichten wij die graag voor u. Uiteraard houden wij u voortdurend op de hoogte van de werkzaamheden en kosten.

Kom gerust eens naar onze werkplaats in Hoogeveen toe om te zien hoe het eraan toe gaat onder het genot van een kopje koffie. De gemoedelijke sfeer, waarbij er toch flink doorgewerkt wordt, zal u ervan overtuigen uw caravanonderhoud door ons te laten verzorgen. Liever van tevoren contact? Bel naar 085-2080633 of vul het online formulier in voor meer informatie of een afspraak!